Join the Crowd!

 

Onze crowdmembers zijn alle mensen die er vanuit hun eigen levenservaring voor kiezen om bij te dragen aan een meer gelijkwaardige en inclusieve maatschappij. Dit doen zij op allerlei manieren. Zo schrijft Julia regelmatig mooie blogs over de uitdagingen op het gebied van haar eetstoornis. Maakt Quinty de mooiste tekeningen waarin zij haar depressieve gevoelens een uitlaatklep kan geven. Rijmt Elroy mooie teksten vanuit zijn vragen aan het leven. En nog veel meer. 

 

We komen ook met sommige van onze crowdmembers langs scholen om moeilijke onderwerpen die in de klas kunnen spelen bespreekbaar te maken. Want de problemen en moeilijkheden die voor jou raar kunnen lijken en soms aanvoelen alsof niemand anders op aarde, of ok in het klein, in jouw klas dit herkent voelen zoveel lichter als je ze deelt. En je zal zien dat je niet de enige bent. Dit zou ik soms wel eens op mijn voorhoofd willen tatoeëren, JE BENT NIET DE ENIGE! Echt niet, er zijn er zoveel meer die zich precies zo kwetsbaar voelen. 

 

Bij Future the Crowd geloven wij dat het essentieel is om te ervaren dat je moeilijkheden met elkaar mag delen, juist op jonge leeftijd. Zodat de volgende generatie volwassenen leert dat het ok is om te praten over als het even niet goed gaat met jouw welzijn. En wie weet lukt het die volwassenen wel om eerlijk antwoord te geven op de vraag bij het koffiezetapparaat:  "Hoe gaat het?"  En dan niet over elkaar te oordelen maar er voor elkaar te zijn, in verbinding. 

 

THEATER TEAM

SUZANNE GLASBERGEN

Artistiek directeur & regisseur/schrijver

Suzanne Glasbergen (39) zet zich met FTC in om door middel van kunst de vonk te brengen die de discussie aanzet. Door gebruik van haar eigen ervaringen met het leven maakt ze confronterende voorstellingen en projecten waarbij het publiek dat meer dan eens bestaat uit beleidmakers en beslissers zich aangesproken voelt op hun verantwoordelijkheid. Kunst als middel voor verandering naar een meer gelijkwaardige samenleving.

JOFFREY VERHOEF

Acteur & theatermaker

Joffrey Verhoef (36) uit Utrecht heeft al zijn hele leven een passie voor acteren. Het leven gebeurde en kwam hij te werken bij de Rechtspraak en werd vader. Hij maakte jarenlang alleen in zijn vrije tijd theater en heeft in vele amateur voorstellingen geschitterd. Op zijn 34e besloot hij echter volledig voor zijn droom te gaan en nu studeert hij aan Theaterschool De Trap (3e jaar). Joffrey maakt graag maatschappelijk/maatschappijkritisch theater, dat voor iedereen herkenbaar is en een emotionele snaar raakt. 

Kim Eland

Beeldend therapeut met eigen ervaring & Bestuurslid FTC

Wat ik het liefste doe is mensen helpen zichzelf te hervinden en terug in hun eigen kracht te staan. Maar: wel op mijn manier! Met oprechte aandacht, vanuit ieders eigenheid (niet volgens vaste protocollen) en met de focus op de ontwikkelingsmogelijkheden. Openheid en respect zijn daarbij voorwaarden.

 

Ik heb in 2017 mijn HBO-diploma ‘Bachelor of Arts Therapies’ behaald aan de Hogeschool in Leiden. Gedurende deze opleiding heb ik ervaring opgedaan in verschillende sectoren. Sindsdien ben ik werkzaam als beeldend therapeut en Ervaringsprofessionals® voor (jong) volwassenen met een eetstoornis. Naast praktijkervaring heb ik de nodige vakkennis en vaardigheden opgedaan tijdens mijn twee studies. In 2013 behaalde ik eveneens mijn diploma voor de opleiding Sociaal Pedagogische werker richting Jeugdzorg. Op deze manier zorg ik voor een zo veelzijdig mogelijk persoonlijk pakket.

Joey van Tilburg

Coach & Personal trainer met eigen ervaring

Mijn naam is Joey van Tilburg. Geboren in 1986 in Nederland, Gouda. Ik ben…

Een denker, reiziger , wandelaar, buitenmens, gamer, kennis- en waarheidszoeker. Verliefd op de natuur, dieren, lange diepe gesprekken, lezen, beweging, filosofie, avonturen en het leven;

 

Ik heb psoriasis, periodes waarin ik me rot voel – met een geest die af en toe naar de afgrond dwaalt, en een sterk onderbuik gevoel dat ik probeer te volgen en me helpt om door het leven te navigeren;

Ik gebruik mijn empathie, hoog gevoeligheid en levenservaringen om mijn perspectief en werk verder te verbeteren;

Ik heb liever verhalen te vertellen dan dingen om te laten zien. Maar bovenal ben ik een mens, net als jij.

 

 

Moraya Lopez

Zangeres & Gastspreker Sociaal Domein